Persondatapolitik

Hermed Land og By Dyreklinik IVS’s Persondata politik pr. 27/3-2020

PRIVATOPLYSNINGER

Land & By Dyreklinik respekterer de besøgende på websitet, og forstår vigtigheden af korrekt håndtering af private og følsomme oplysninger. Uanset hvilken slags oplysninger, du giver os, håndterer vi disse fortroligt.

For at du kan indgå en aftale med Land & By Dyreklinik, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Land & By Dyreklinik og opbevares minimum i 5 år. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Den dataansvarlige er Land & By Dyreklinik. Oplysninger afgivet til Land & By Dyreklinik videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Land & By Dyreklinik’s hjemmeside, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes via e-mail: kontakt@landogbydyreklinik.dk.

“COOKIES”

Land & By Dyreklinik bruger cookies på alle vores sider, da dette er nødvendigt for at siden kan fungere og er let at bruge. Der skal bl.a. bruges en cookie, for at et produkt kan tilføjes til kurven. Ved at klikke videre på vores side accepterer du automatisk brug af cookies.

Cookies giver også information om, hvordan siden bruges, hvilket primært bruges til måling af trafik og optimering af opsætningen. Alle cookies, som anvendes, er ikke skadelige og har ingen adgang til personfølsomme oplysninger eller mulighed for at sprede skadelige ting til andre programmer.

Guide til at slette cookies: Internet Explorer – Google Chrome – Mozilla Firefox – Safari – iPhone

PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Enhver samhandel med udlandet, såvel indenfor som udenfor EU, sker alene efter forudgående aftale. Der sendes ligeledes kun til postadresser i Danmark.

AFTALEINDGÅELSE

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i forretningsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem. Købsaftaler med børn og unge under 18 år kan kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

BETALING

Vi tilbyder betaling via betalingskort (Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro og JCB) ligesom at der kan betales med ViaBill.

Det er altid gebyrfrit at betale med betalingskort, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end du har godkendt ved købet. Betalingen hæves først, når servicen er udført. Hvis der kommer gebyrer på alternative betalingsformer er dette tydeligt angivet.

RETURRET / FORTRYDELSESRET

Ved betaling for services i klinikken er der ikke fortrydelsesret i det øjeblik servicen er udført..

REKLAMATIONSRET

Ved betaling for services i klinikken er der reklamationsret som ved almindelig betaling.

KLAGEVEJLEDNING

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@landogbydyreklinik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerombudsmanden – Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby – 41 71 51 51 – forbrugerombudsmanden@kfst.dk. Det er også muligt at indgive en klage via EU-kommissionens online klageportal: http://ec.europa.eu/odr (særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land).

ANSVARSFRASKRIVELSE

Denne hjemmeside administreres af Land & By Dyreklinik, (CVR nr. 38855301).

Land & By Dyreklinik bestræber sig på at holde hjemmesiden fri for elementer, som kan overføres til og genere eller beskadige brugerens computer eller derpå lagrede data. Det kan dog ikke udelukkes, at dette kan forekomme, og Land & By Dyreklinik påtager sig intet ansvar derfor.

Land & By Dyreklinik bestræber sig på at sikre, at hjemmesidens indhold er korrekt og retvisende, og at hjemmesidens nedetid begrænses. Land & By Dyreklinik påtager sig dog intet ansvar for indholdets rigtighed, hvad enten informationen stammer fra Land & By Dyreklinik selv eller fra en ekstern kilde. Ligeså påtager Land & By Dyreklinik sig ikke ansvaret for tekniske fejl eller afbrydelser, der medfører at hjemmesiden er utilgængelig. Eventuelle links til andre hjemmesider er alene etableret til brugerenes orientering, og Land & By Dyreklinik garanterer ikke for indholdet af og adgangen til disse.

For yderligere information eller anmodning om korrektion i tilfælde af fejl kontakt venligst Land & By Dyreklinik på kontakt@landogbydyreklinik.dk.

Lukket for kommentarer.