Personale​

Mød vores team​

Thomas Alkjær

Hestefagdyrlæge, IVCA, EDO

Thomas tilser i det daglige alle klinikkens stordyr.

Thomas blev færdig med dyrlæge studiet i 1999 og har indtil overtagelsen af Land og By Dyreklinik i 2002 arbejdet i praksis, hvor han har været ansat på henholdsvis Højelse og Gørlev.

Thomas har hele livet interesseret sig for heste og er vokset op med forældre der avler DV dressurheste, og han har i pony årene været aktiv konkurrence rytter. På baggrund af den specielle interesse for heste har Thomas derfor også efteruddannet sig somhestefagdyrlæge, hvilket han blev færdig med i 2009. Udover fagdyrlæge uddannelsen følger Thomas ofte relevante kurser, så han hele tiden kan dygtiggøre sig inden for hesteområdet. Af kurser kan bl.a. nævnes : Tandkurser, reproduktion, udvidet halthedsdiagnostik,scanning, akupunktur mm. I 2014 blev Thomas færdig som IVCA certificeret kiropraktor, og i 2021 har han bestået eksamen som EDO Osteopat

Thomas’ interesse for heste og sportsheste i særdeleshed har gjort at han har involveret sig i mange forskellige felter, og har bl.a. været tilknyttet som dyrlæge for det danske kørelandshold. Når der er tid og muligheden byder sig er Thomas ude som FEIdyrlæge til internationale stævner, og har de sidste par år været ude til både kørestævner og western stævner.

Privat bor Thomas sammen med kæreste og børn og dyreholdet består af basset hounds, gårdkatte og et lille DV opdræt.

Gitte Jensen

Dyrlæge​

Vikar og samarbejdspartner

Hestemassør i 2001

Sælger/butikschef i Farmland 2003-2009

Osteopat/hestefys udd i 2013

Udd dyrlæge i januar 2017

Gundsø dyreklinik feb 17-feb 19

Horse in Harmoni træner udd hos Ute Lehmann 2018-2019 Orø Vet fra feb 2019 Startede ny hestemassørudd med fokus på hest, rytter, krop og psyke som helhed, i 2020. Godkendt af Dansk hestemassørforening.

Privat: Altid haft hest, hund og kat. Har redet siden jeg var 4 og egen hest fra jeg var 8. Altid haft særlig interesse for biomekanik og psyke/kommunikation ml dyr og mennesker. Værdsætter den gode relation og kommunikation med klienten og dyret. Har selv 4 heste, 3 katte, 2 marsvin og 2 hunde.

Katherine Mouridsen

Klinikassistent

Hej!

Jeg hedder Katherine, Jeg interessere mig meget for korrekt ernæring, kosttilskud mm og er altid frisk på at give god vejledning.

Jeg har selv tre hunde, to miniature bull terriers og en Bull terrier.

Jeg har udstillet hunde i mange år, i hele Europa og lidt avl er det også blevet til.

Jeg har arbejdet her på klinikken siden juli 2020. De sidste 10 år forinden, arbejdede jeg på Ølby Dyrehospital i Køge.

Jeg ser frem til at møde Jer og Jeres dejlige dyr.

Marie Hallager Askholm

Dyrlæge​

Hej – jeg har været hos Land og By Dyreklinik siden februar 2021. Mange af jer har allerede mødt mig i klinikken, ude i stalden eller på hjemmebesøg og jeg glæder mig til at møde flere af jer, både 2- som 4-benede. Jeg blev i 2015 færdiguddannet dyrlæge fra Københavns Universitet med speciale i heste. Siden hen har jeg arbejdet på hestehospital, smådyrsklinik og i blandet praksis, både på Sjælland og i Sverige. Min store interesse er hestetænder, men også hudlidelser har mit fokus. Jeg har tilegnet mig en solid grunderfaring med kompetencer indenfor diverse dyrearter. Min tilgang til arbejdet som praktiserende dyrlæge er en tillidsfuld dialog med dyreejeren såvel som en grundig klinisk undersøgelse af dyret. Herfra kan stilles en diagnose på et fagligt grundlag, hvorfra den bedste behandling kan opstartes – eller i nogle tilfælde henvises til specialiserede kollegaer indenfor diverse fagområder, så patienten tilbydes de bedst mulige vilkår.

I september sidste år var jeg på kurset ”Improve your equine dentistry” med Dr. Cris Pearce fra England, i maj måned i år var jeg et par dage i praktik på Rood and Riddle Equine hospital i Lexington, USA, hos heste-tandspecialisten Dr. Brad Tanner. Jeg i gang med en online kursusrække om hestetænder med forskellige internationale foredragsholdere og desuden sparrer jeg fagligt og har et tæt samarbejde med hestetandklinikken i Ringsted.

I marts måned var jeg til kursus i grundlæggende tilgang og udredning af dermatologiske smådyrspatienter hos Dyrlæge Boysen, hudspecialist i hunde og katte. Til september i år skal jeg på et kursus om hudlidelser hos heste, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

Jeg har selv altid været hestepige og uden for arbejdet finder man mig ofte i fuld galop eller til springundervisning på min hest Sultan, hængende fra en klatrevæg eller i godt selskab af hunden Lucky.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge Land Og By Dyreklinik ?​

Medlem af Pindsvinevenner i DK

Land Og By Dyreklinik er medlem af Pindsvinevennerne i Danmark, som hjælper tilskadekomne pindsvin.​

Vi tilbyder Osteopati til heste

Hos Land Og By Dyreklinik tilbyder vi Osteopati til heste, hvor der bestræbes på at normalisere nedsat bevægelighed og funktion.​

Mange års erfaring

Hos Land Og By Dyreklinik har eksisteret i over 40 år. Selv har vi kørt den videre i samme ånd i de sidste 13 år.​

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

"Havde Thomas ude for at kastrere mit føl i dag, fik alt det information jeg havde brug for og han var god til at beskrive det hele nu hvor det var første gang jeg var med til dette."

Neona Nielsen

"Dejligt med en dyrlæge/kiropraktor der både er faglig kompetent og som har et godt tag på hestene. 5 stjerner"​

Christina Kobbernagel

"Som sædvanlig en super velkommen behandling af dygtige dyrlæger og assistenter. Yderst tilfreds kunde, Tak for det. Hundene er glade!"​

Michael Sonne

Følg Land Og By Dyreklinik på Facebook

Hos Land Og By Dyreklinik IVS opdaterer vi løbende vores Facebook med stemingsbilleder og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du sidder med evt. spørgsmål.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om dit kæledyr

Læs anmeldelser fra vores kunder

Find nyttig viden om os

Om klinikken

På vores klinik har vi mulighed for ultralydsscanning, røntgen, blodprøveundersøgelse m.m. af såvel store som små dyr. Vi sælger også hunde og kattefoder.

Åbningstider

Mandag​

8.00 - 17.00

Tirsdag​

8.00 - 17.00

Onsdag​

8.00 - 16.00

Torsdag​

8.00 - 17.00

Fredag​

8.00 - 16.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

Land Og By Dyreklinik IVS​

Torkilstrupvej 6

4060 Kirke Såby

- Find vej med Google Maps

CVR: 38855301​

Telefon: 46 40 61 01

E-mail: kontakt@landogbydyreklinik.dk